Wie zijn wij?

ALSÉÉN is een allround bedrijf voor bedrijven en particulieren. Wij zetten ons in om u te ontlasten voor de taken waar wij goed in zijn. Veelzijdigheid is onze kracht, vandaar ook de naam : Alles in 1 aldus ALSÉÉN. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Het bedrijf is begin 2017 opgestart door Petra Simons. Meer dan 20 jaar ervaring als beveiliging en facilitair medewerkster heeft haar doen besluiten dit mooie bedrijf te starten. 

De reden was vooral het gebrek aan kwaliteit, bereikbaarheid, persoonlijke service en loyaliteit in de schoonmaakbranche en het blijkt dat we het goed doen. Het heeft tot uiting gebracht dat dit jonge bedrijf vrij snel is gegroeid tot een zeer betrouwbare partner, zelfs voor concurrenten. Door de rechtlijnige structuur, maar zeker ook de eerlijkheid en flexibiliteit wat ons sterk maakt.

Het ergonomisch werken, biologisch verantwoord en de vooruitgang voor het personeel en de klant zijn voor ons erg belangrijk en dat merk je aan het personeel en uiteindelijk het resultaat van uw schoonmaak.